Portfolio

Dudok Real Estate belegt in en (her)ontwikkelt vastgoedobjecten met een hoog kwaliteitsniveau, gelegen op een unieke locatie.

Projectontwikkeling

Vernieuwende en spraakmakende projecten waar wij en onze partners trots op kunnen zijn, zo wil Dudok Real Estate steeds iets bijzonders tot stand brengen. We doen dat naar eigen inzicht en voor eigen risico. We stellen hoge kwaliteitseisen aan onszelf en uitvoerende partijen zoals aannemers.

Dudok Real Estate is er van overtuigd dat een open samenwerking tot het beste resultaat leidt. De wensen van opdrachtgever en stakeholders staan daarbij altijd centraal. Voeg daarbij de betrouwbare expertise van de specialisten van Dudok en de uitkomst is een project waar iedereen achter staat.

Projectontwikkeling portfolio

Commercieel Vastgoed

De vastgoedportefeuille van Dudok Real Estate bevat ook tal van iconische commerciƫle vastgoedobjecten gelegen op A-locaties.

Commercieel Vastgoed portfolio

Monumentaal Vastgoed

De vastgoedportefeuille van Dudok Real Estate bevat tal van bijzondere, monumentale objecten gelegen op A-locaties. Dudok Real Estate ontwikkelt ze tot moderne woon-, culturele- of bedrijfsruimten, met behoud van de monumentale waarde.

Monumentaal Vastgoed portfolio