Commercieel Vastgoed

De vastgoedportefeuille van Dudok Real Estate bevat ook tal van iconische commerciƫle vastgoedobjecten gelegen op A-locaties.

Weenahuis — Rotterdam

Weenahuis, gebouwd in 1986, huisvest onder meer een hotel met ruim 200 kamers.

Weenatoren — Rotterdam

De Weenatoren, gebouwd in 1990 en met een hoogte van 106 meter, valt op door zijn duurzaamheid met een energielabel A en BREEAM 'very good' certificering, waardoor het een ideale omgeving biedt voor innovatieve bedrijven.

Noordsingel 113-117 — Rotterdam

Het voormalige Gerechtsgebouw huisvestte de arrondissementsrechtbank en het kantongerecht tussen 1899 en 1996.

Montevideo — Rotterdam

Een Joint Venture tussen een fonds gelieerd aan MCAP Global Finance (UK) LLP, de Europese dochteronderneming van het in New York gevestigde Marathon Asset Management LP, en Unifore heeft het horeca- en winkelgedeelte van het Montevideo-gebouw in Rotterdam verkocht aan Dudok Real Estate.

Hofbogen — Rotterdam

De Hofbogen is een 1,9 kilometer lang verhoogd spoorviaduct gelegen in Rotterdam Noord. Het doorkruist de stad vanaf Hofplein tot aan de A20.

Schiecentrale — Rotterdam

De Schiecentrale is gebouwd in 1904 en was de eerste elektriciteitsfabriek van Rotterdam. De Schiecentrale is gelegen in het Lloydkwartier en kijkt uit over de Schiehaven.

Rotterdamsche Lloyd — Rotterdam

Het Lloydgebouw betrof het voormalig kantoor van de Koninklijke Rotterdamsche Lloyd, een rederij die tussen 1883 en 1970 in Rotterdam was gevestigd.

HAKA-gebouw — Rotterdam

Het HAKA-gebouw is in 1932 gebouwd als het hoofdkantoor van de Coƶperatieve Groothandelsvereniging de Handelskamer. Het gebouw deed dienst als kantoor, fabriek en graansilo.

Diepeveen — Rotterdam

Het Diepeveen gebouw is anno 1929 gebouwd in opdracht van Handelsmaatschappij Diepeveen & Co. De Kubistische expressionistische stijl komt van het ontwerp van W. Kromhout Czn.

Nieuwstraat 60-62 — Dordrecht

Het voormalig filmhuis The Movies, in het historische centrum van Dordrecht, is getransformeerd tot filmtheater en stadsbrasserie De Witt.

Post120 — Dordrecht

Van de voormalig introverte telefooncentrale annex postkantoor van PTT Post heeft Dudok Real Estate het meest duurzame kantoorgebouw van Dordrecht gemaakt.