Commercieel Vastgoed

De vastgoedportefeuille van Dudok Real Estate bevat ook tal van iconische commerciƫle vastgoedobjecten gelegen op A-locaties.

Hofbogen — Rotterdam

De Hofbogen is een 1,9 kilometer lang verhoogd spoorviaduct gelegen in Rotterdam Noord. Het doorkruist de stad vanaf Hofplein tot aan de A20.

Schiecentrale — Rotterdam

De Schiecentrale is gebouwd in 1904 en was de eerste elektriciteitsfabriek van Rotterdam. De Schiecentrale is gelegen in het Lloydkwartier en kijkt uit over de Schiehaven.

Rotterdamsche Lloyd — Rotterdam

Het Lloydgebouw betrof het voormalig kantoor van de Koninklijke Rotterdamsche Lloyd, een rederij die tussen 1883 en 1970 in Rotterdam was gevestigd.

HAKA-gebouw — Rotterdam

Het HAKA-gebouw is in 1932 gebouwd als het hoofdkantoor van de Coƶperatieve Groothandelsvereniging de Handelskamer. Het gebouw deed dienst als kantoor, fabriek en graansilo.

Diepeveen — Rotterdam

Het Diepeveen gebouw is anno 1929 gebouwd in opdracht van Handelsmaatschappij Diepeveen & Co. De Kubistische expressionistische stijl komt van het ontwerp van W. Kromhout Czn.

Nieuwstraat 60-62 — Dordrecht

Trivire en de partners AM Assets en Dudok Real Estate hebben de koopovereenkomst getekend voor de verwerving van Nieuwstraat 60-62 (The Movies) in het historische centrum van Dordrecht.

Post120 — Dordrecht

Van de voormalig introverte telefooncentrale annex postkantoor van PTT Post heeft Dudok Real Estate het meest duurzame kantoorgebouw van Dordrecht gemaakt.