Projectontwikkeling

Vernieuwende en spraakmakende projecten waar wij en onze partners trots op kunnen zijn, zo wil Dudok Real Estate steeds iets bijzonders tot stand brengen.

HAKA-gebouw — Rotterdam

Het HAKA-gebouw is in 1932 gebouwd als het hoofdkantoor van de Coöperatieve Groothandelsvereniging de Handelskamer. Het gebouw deed dienst als kantoor, fabriek en graansilo.

Diepeveen — Rotterdam

Het Diepeveen gebouw is anno 1929 gebouwd in opdracht van Handelsmaatschappij Diepeveen & Co. De Kubistische expressionistische stijl komt van het ontwerp van W. Kromhout Czn.

Nieuwbouw Dolderman — Dordrecht

Op de huidige locatie van motorenleverancier en scheepsbouwbedrijf Dolderman te Dordrecht, ontwikkelt Dudok Real Estate een woongebouw met een hoge kwaliteitsambitie.

De Wipmolen — Alblasserdam

In de afgelopen periode hebben Woonkracht10 en Dudok Real Estate de handen ineengeslagen om betaalbare woningen te ontwikkelen op deze bijzondere locatie in het centrum van Alblasserdam. In totaal komen er 36 grondgebonden koop- en huurwoningen in diverse segmenten, waaronder sociale huur.

Visscher's Dijck — Dordrecht

Dudok Real Estate heeft 22 luxe nieuwbouwwoningen ontwikkeld aan de Vissersdijk in Dordrecht.

Oranjepark — Dordrecht

De locatie Oranjepark, die geruime tijd ruimte heeft geboden aan de brandweer en het Leger des Heils, wordt door de gemeente Dordrecht en Dudok Real Estate herontwikkeld.

Provincialeweg — Dordrecht

Dudok Real Estate investeert in duurzame gebiedsontwikkeling aan de Provincialeweg.

De Meander van Souburgh — Alblasserdam

Luxe, eigentijds woongenot en een authentieke landelijk sfeer zijn de kenmerken van het project ‘De Meander van Souburgh’ dat is ontworpen door Studio Piet Boon en ontwikkeld door Dudok Real Estate.

Staartploeg — Dordrecht

Dudok Real Estate heeft twintig luxe nieuwbouwwoningen ontwikkeld op de voormalige locatie van Tuincentrum de Staartploeg in Dubbeldam.

Post120 — Dordrecht

Van de voormalig introverte telefooncentrale annex postkantoor van PTT Post heeft Dudok Real Estate het meest duurzame kantoorgebouw van Dordrecht gemaakt.

Neptunuslaan — Dordrecht

De Morgensterkerk maakte in 2011 plaats voor deze nieuwbouwontwikkeling in een groene omgeving, nabij winkelcentrum Sterrenburg.

Vorrinklaan — Dordrecht

Waar vroeger het Schippersinternaat zat heeft Dudok Real Estate aan de Vorrinklaan in Dordrecht 29 eengezinswoningen gerealiseerd.