Nieuws & Pers

maart 2024 — Schiedam The New Spirit Award voor De Glasfabriek

Afgelopen week mochten we The New Spirit Award in ontvangst nemen voor de ontwikkeling van De Glasfabriek. Samen met Blauwhoed werken we aan dit bijzondere en nu ook bekroonde project.

maart 2024 — Rotterdam Een geslaagde Woonbeurs

Afgelopen weekend waren we samen met onze partner Blauwhoed op de Woonbeurs in Rotterdam aanwezig, gehouden in het WTC. We stonden klaar om fase 1 (ENTREE) van De Glasfabriek te presenteren voordat de pre-sale binnenkort start.

maart 2024 — Utrecht Een geslaagd Vastgoedsymposium

Op vrijdag 1 maart nam Dudok Real Estate deel aan de 17e editie van Het Vastgoedsymposium, een evenement voor studenten met een sterke interesse in vastgoed. Het thema van dit jaar, 'Navigeren door de Nederlandse Vastgoedmarkt', zorgde voor inzichtelijke discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden.

februari 2024 — Alblasserdam Nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling De Wipmolen in Alblasserdam

Vorige week zijn er stappen gezet in de ontwikkeling De Wipmolen in Alblasserdam. Woonkracht10 en Dudok Real Estate hebben de koopovereenkomst ondertekend.

januari 2024 — Rotterdam Dura Vermeer en Dudok Real Estate bieden een thuis aan 187 huishoudens in Rotterdam

In november zijn de eerste 90 huurwoningen aan Bouwinvest opgeleverd, waarvan 80% in het middensegment. Inmiddels zijn ook de 97 koopwoningen binnen de gebiedsontwikkeling opgeleverd.

januari 2024 — Alblasserdam Start bestemmingsplanprocedure de Wipmolen

De Wipmolen, de start van iets moois in Alblasserdam. We zijn bij Dudok Real Estate blij om aan te kondigen dat de bestemmingsplanprocedure voor de ontwikkeling De Wipmolen is begonnen. In samenwerking met Woonkracht10 hebben we het ontwerpbestemmingsplan gecoördineerd met de bouwvergunning ter inzage gelegd. Dit na goedkeuring door het college van B&W.

december 2023 — Schiedam Start bestemmingsplanprocedure de Glasfabriek

De bestemmingsplanprocedure van De Glasfabriek is officieel gestart. Het college van burgemeester & wethouders heeft het ontwerpbestemmingsplan voor De Glasfabriek vrijgegeven voor inzage, dat gelijktijdig met de bouwvergunning voor deelfase ENTREE gecoördineerd in procedure is gebracht. Dit markeert een belangrijke stap voor de ontwikkeling van 738 woningen en ca 25.000 m² aan bedrijvigheid op deze locatie.

december 2023 — Dordrecht Een eerste Blikk op de start van de bouw

Gisteren vond de feestelijke start plaats van het bouwproject Blikk in Dordrecht. Een mooi moment waarbij wethouder Maarten Burggraaf de eer had om de bouw van dit unieke project af te trappen.

december 2023 — Rotterdam Een nieuwe foodhall in voormalig Station Bergweg

Dudok Real Estate verhuurt ca. 1.000 m² aan Foodhall Station Bergweg. Deze historische locatie dient vanaf begin 2024 als locatie voor de nieuwe bruisende foodhall van Rotterdam!

november 2023 — Zundert Het DNA United Forwarders-pand op Business Centre Treeport is verkocht aan de Duitse vastgoedbelegger HiH

Het gebouw dat op Business Centre Treeport voor DNA United Forwarders is ontwikkeld, krijgt een nieuwe eigenaar! Het project dat we in prettige samenwerking met Bouwbedrijf Vrolijk B.V. hebben ontwikkeld, krijgt een internationale touch.

november 2023 — Rotterdam Eerste twee gebouwen Diepeveen in Rotterdam opgeleverd door Dura Vermeer en Dudok Real Estate

De opleveringen van de negentig huurwoningen aan Bouwinvest zijn een feit!

december 2023 — De transformatie in het Rotterdamse Lloydkwartier is gestart

Onze kantoren op het 4e en 5e niveau van de Hoge Schijf van de Schiecentrale zullen in dit project getransformeerd worden tot 16 prachtige duplexappartementen aan het gemeenschappelijke dek.

november 2023 — Rotterdam Een grote stap dichterbij het Hofbogenpark

Boven op het spoorviaduct Hofbogen komt een bijzonder stadspark. Waar vroeger de treinen reden kun je straks wandelen tussen de toppen van de bomen.

november 2023 — Schiedam De toekomstige groene stadswijk van Schiedam wordt gepresenteerd op de jaarlijkse nieuwbouwdag

Op 7 oktober vond in de Havenkerk in Schiedam de Nieuwbouwdag plaats. Op dit jaarlijks terugkerende evenement was Dudok Real Estate, samen met ontwikkelpartner Blauwhoed, weer van de partij en we lieten bij onze stand van De Glasfabriek graag onze gloednieuwe maquette zien! Het was een succesvolle dag met een drukbezochte stand. We hebben met trots onze plannen kunnen toelichten welke positief werden ontvangen door de bezoekers.

oktober 2023 — Oud Gastel Nieuwbouw wordt realiteit op locatie Rietschotten

Met een omvang van ca 15.000 m² zal dit nieuwe gebouw zowel aan de voor- als achterzijde worden voorzien van laadkuilen en kantoorgelegenheid. Hierdoor is de locatie uitermate geschikt voor op- en overslag. Iets waar ook toekomstige huurder ADEXPO kansen in zag.

september 2023 — Rotterdam Verken met ons de betoverende geschiedenis van Rotterdam!

Bij Dudok zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel staan ingeschreven voor de Open Monumentendag van 9 september. Dit weekend zijn duizenden indrukwekkende monumenten in heel Nederland gratis voor iedereen toegankelijk. Het thema van dit jaar? Levend Erfgoed!

oktober 2023 — Rotterdam Aankoop Noordsingel 113-117

Dudok Real Estate heeft het monumentale kantoorgebouw aan de Noordsingel 113-117 in Rotterdam verworven.

september 2023 — Rotterdam Inspirerende gastcolleges Minor Projectontwikkeling

Voor het derde jaar op rij hebben studenten van de Hogeschool Rotterdam ons Glasfabriek-terrein verkend.

juni 2023 — Schiedam Sloop van de Glasfabriek

Op De Glasfabriek wordt er al een aantal weken druk gesloopt door onze partner Antea Group Nederland.

juni 2023 — Oud-Gastel De officiële opening van 247 TailorSteel

Woensdag 14 juni 2023 was het zover; 247 TailorSteel Oud Gastel werd officieel geopend!

juni 2023 — Rotterdam Dudok slaat de handen ineen om door te bouwen

Samen met andere bouwende partijen en Gemeente Rotterdam slaan we de handen ineen om door te bouwen!

mei 2023 — Schiedam JORNext op de Glasfabriek

Afgelopen week ontvingen we de collega's van JORNext bij De Glasfabriek. JORNext is hét platform voor vastgoedprofessionals die actief zijn in regio Rotterdam. Zij zorgen voor verbinding en betrokkenheid binnen de sector door onder andere het organiseren van maandelijkse activiteiten. Enthousiast waren we dan ook om hen te mogen ontvangen en meer te kunnen delen over de ontwikkeling.

april 2023 — Delft Real Estate Career Day

Op dinsdag 25 april waren Karen Siemes, Michael Warmenhoven en Simon van Heck namens Dudok Real Estate aanwezig op de Real Estate Career Day (RECD) op de bouwkunde faculteit van de TU Delft. De RECD is het vastgoedevenement dat jaarlijks door de praktijkvereniging BOSS Management in the Built Environment | TU Delft (Building Organisation Student Society) wordt georganiseerd. Studenten kregen op deze dag de mogelijkheid om ons bedrijf beter te leren kennen.

april 2023 — Rotterdam Gastcollege Hogeschool Rotterdam

Donderdag 13 april bezocht onze collega Simon van Heck Hogeschool Rotterdam voor een gastcollege. Simon werd ontvangen door een enthousiaste groep eerstejaarsstudenten van de opleiding Vastgoedkunde, die hij met zijn ervaring heeft meegenomen in hun toekomstige vak.

maart 2023 — Schiedam Woonplus en Glasfabriek B.V. ondertekenen intentieovereenkomst voor 210 sociale woningen op De Glasfabriek in Schiedam

Deze stap is voor partijen essentieel om te komen tot een gezonde, groene en levendige buurt waar wonen, werken en recreëren samen komen.

november 2022 — Roosendaal Een tweede Nederlandse vestiging voor 247TailorSteel

Begin november is er een huurovereenkomst getekend met 247TailorSteel. Op onze locatie in Oud Gastel, nabij Roosendaal, wordt er hard gewerkt om begin 2023 de tweede Nederlandse en tevens grootste productielocatie van 247TailorSteel te openen.

november 2022 — Rotterdam Een tweede leven voor de hekdoeken van project Diepeveen

De bouwhekdoeken van project Diepeveen zijn vermaakt tot kleurrijke tassen.

oktober 2022 — Schiedam Nieuwbouwdag Schiedam 2022

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Nieuwbouwdag in Schiedam plaats. Bezoekers konden kennis maken met de komende bouwprojecten en de plannen van ontwikkelaars voor de nabije toekomst. Ook wij waren dit jaar weer van de partij!

september 2022 — Schiedam Gastcollege minor projectontwikkeling Hogeschool Rotterdam

Dudok Real Estate is zeer betrokken bij haar omgeving en draagt graag bij aan verschillende initiatieven. Zo leveren we jaarlijks een bijdrage aan de Minor Projectontwikkeling van de Hogeschool Rotterdam.

oktober 2022 — Schiedam Open monumentendag 2022

Op zaterdag 10 en zondag 11 september vond Open Monumentendag plaats, een jaarlijks weekend waarop duizenden monumenten in Nederland gratis toegankelijk zijn voor publiek. Deze dagen stelden we De Glasfabriek, HAKA-gebouw, Hofbogen en Schiecentrale open.

september 2022 — Rotterdam Nieuwe huisstijl voor de Schiecentrale

Op woensdag 31 augustus werd de SchieMiBo georganiseerd voor alle ondernemers en betrokkenen van de Schiecentrale Rotterdam. Dit event was speciaal georganiseerd om de nieuwe huisstijl van de Schiecentrale feestelijk onder de aandacht te brengen.

september 2022 — Dordrecht Kunstkerk Dordrecht

Afgelopen vrijdag is het prachtige STUDIO JOB kunstwerk onthuld bij de Kunstkerk in Dordrecht. Hier ontwikkelden we samen met AM Assets een samenhangend cultureel concept. In samenwerking met de Kunstkerk en het Dordrechts Museum is dit project tot stand gekomen.

juni 2022 — Amsterdam Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group, Blauwhoed en Dudok Real Estate ondertekenen op de Provada de overeenkomst voor De Glasfabriek.

Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group, Blauwhoed en Dudok Real Estate ondertekenen op de Provada de overeenkomst voor De Glasfabriek. Samen gaan zij de komende jaren het terrein van De Glasfabriek in Schiedam transformeren tot een groen woon-, werk- en verblijfsgebied met zo'n 700 woningen. Het Glaspark vormt het hart van de ontwikkeling.

juni 2022 — Alblasserdam Feestelijke start bouw Peute

Woensdag vierde Dudok Real Estate de start bouw van het nieuwe hoofdkantoor en de productielocatie van Peute Group te Alblasserdam.

juni 2022 — Delft Op bezoek bij BOSS Management in the Built Environment | TU Delft

Afgelopen vrijdag waren we te gast op de Faculty of Architecture and the Built Environment, TU Delft om een lunchlezing te verzorgen voor de master studenten Management in the Built Environment. Onze collega's Simon van Heck en Michael Warmenhoven gaven een presentatie over verschillende type vastgoedontwikkelingen aan de hand van praktijkvoorbeelden.

juni 2022 — Pernis Dudok Real Estate verkoopt state-of-the-art logistieke ontwikkeling aan GARBE

Dudok Real Estate verkoopt het door haar ontwikkelde nieuwbouw distributiecentrum van 39.334 m² in Rotterdam Pernis aan GARBE Industrial Real Estate Netherlands in een off-market forward commitment-transactie. Het logistieke object is volledig verhuurd aan familiebedrijf Neele-Vat Logistics, een internationaal opererende full-service logistieke dienstverlener. Neele-Vat Logistics zal zich in juli 2022 vestigen in het nieuwe pand.

juni 2022 — Dordrecht Verkoop Blikk gaat van start

Wonen op een plek waar historie, groen, stad en authenticiteit zich verenigen binnen de 19e-eeuwse Schil van Dordrecht? Dat is wat het unieke nieuwbouwproject Blikk zijn nieuwe bewoners zal bieden. Na een pre-sale is sinds deze week de verkoop van start gegaan van de 29 bijzondere woningen. De Dordtse Verblifa-blikfabriek krijgt een nieuwe bestemming en maakt plaats voor loftwoningen, herenhuizen en hofwoningen.

juni 2022 — Alblasserdam Dudok Real Estate start een nieuwe logistieke ontwikkeling in Alblasserdam

Begin mei zijn we gestart met een nieuwe logistieke ontwikkeling in Alblasserdam, welke in directe verbinding staat met de BCTN-terminal en de A15. Op het perceel van totaal 9 hectare wordt er in twee fases gebouwd. In fase I ontwikkelen we circa 32.000 m² warehouse, circa 3.200 m² kantoor en een entreekavel van circa 11.500 m², gelegen op een perceel van circa 6,6 hectare. Medio 2023 zal er gestart worden met de realisatie van fase II.

mei 2022 — Zundert Eerste paal op project locatie Zundert

Afgelopen maand was het tijd voor een feestje voor het project dat we samen met Bouwbedrijf Vrolijk BV grotendeels realiseren voor familiebedrijf DNA United Forwarders, een expeditie onderneming uit Breda. De omgevingsvergunning voor dit project is inmiddels onherroepelijk en de start van de bouw was uiteraard reden voor een feestelijk moment. Wat dit moment extra bijzonder maakte, is dat de oprichter (en vader van de huidige directie) van DNA de eerste paal op dinsdag 19 april in aanwezigheid van zijn familie mochten slaan.

mei 2022 — Rotterdam Nieuwbouwproject Diepeveen in volle gang

Goed nieuws voor de kopers van project Diepeveen in Rotterdam-West. Het heiwerk is afgerond van de vijf gloednieuwe woongebouwen tussen het iconische Diepeveenpand en het Rotterdamse Dakpark.

mei 2022 — Alblasserdam Ondertekening anterieure overeenkomst Wipmolen

Op woensdag 4 mei is de anterieure overeenkomst voor de ontwikkeling van de Wipmolenlocatie getekend door Dudok Real Estate, Woonkracht10 en Gemeente Alblasserdam. Met deze ondertekening is de weg vrijgemaakt om dit mooie woonproject in Alblasserdam daadwerkelijk te gaan realiseren.

mei 2022 — Rotterdam Marathon and Unifore verkopen horeca- en retail plint van Montevideo gebouw in Rotterdam aan Dudok Real Estate

Een Joint Venture tussen een fonds gelieerd aan MCAP Global Finance (UK) LLP, de Europese dochteronderneming van het in New York gevestigde Marathon Asset Management LP, en Unifore heeft het horeca- en winkelgedeelte van het Montevideo-gebouw in Rotterdam verkocht aan Dudok Real Estate.

mei 2022 — Rotterdam Object Rotterdam 2022 gaat van start

Vanaf vandaag tot en met zondag 22 mei vindt Art Rotterdam / Object Rotterdam plaats. Object is een uniek pop-up platform voor designlabels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten. Dit inspirerende platform bestaat inmiddels al 10 jaar.

april 2022 — Dordrecht De pre-sale van nieuwbouwproject Blikk gaat van start

De pre-sale van de 29 woningen in ons nieuwbouwproject Blikk gaat vandaag van start! We zijn enthousiast te melden dat geïnteresseerden zich kunnen inschrijven voor zijn of haar favoriete bouwnummer(s) in dit uniek gelegen groene woonhof gelegen in de 19e-eeuwse Schil van Dordrecht.

april 2022 — Schiedam Burendag op het terrein van de Glasfabriek

Op zaterdag 2 april konden omwonenden en ondernemers naast het terrein kennis maken met hun buur De Glasfabriek.

januari 2022 — Schiedam Blauwhoed en Dudok Real Estate ondertekenen anterieure- en koopovereenkomst met gemeente Schiedam voor De Glasfabriek

Op het historische terrein van de voormalige Schiedamse glasfabriek hebben Blauwhoed, Dudok Real Estate en de gemeente Schiedam op woensdag 26 januari de anterieure overeenkomst voor de ontwikkeling van De Glasfabriek ondertekend.

januari 2022 — Rotterdam Voorlopig ontwerp Hofbogenpark

Vorig jaar is er door velen deelgenomen aan de online buurtsessies voor het voorlopig ontwerp van het Hofbogenpark. Mede dankzij de inbreng tijdens de buurtsessies kunnen we melden dat het college van burgemeester en wethouders het voorlopig ontwerp van het Hofbogenpark heeft vrijgegeven voor uitzending.

december 2021 — Dordrecht Ondertekening Samenwerkingsovereenkomst Stout

Op maandag 13 december 2021 hebben Bouwonderneming Stout en Dudok Real Estate een handtekening gezet op de samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie van 29 royale grondgebonden woningen aan het Oranjepark in Dordrecht.

december 2021 — Roosendaal Dudok Real Estate ontwikkelt logistieke campus van 40.000 m² in Roosendaal

Dudok Real Estate ontwikkelt een logistieke campus van in totaal circa 40.000 m² die bestaat uit de herontwikkeling van een bestaand gebouw van circa 24.500 m² en nieuwbouw van circa 15.000 m²

november 2021 — Rotterdam Grote belangstelling in Rotterdams nieuwbouwproject Diepeveen

In Rotterdam-West ontwikkelen Dura Vermeer en Dudok Real Estate een bedrijvig en divers woongebied. Op het terrein naast het iconische Diepeveengebouw komt een kleurrijke mix van compacte studio’s van circa 54 m2 tot royale stadswoningen van circa 160 m2 en alles wat daartussen zit.

oktober 2021 — Schiedam Nieuwbouwdag Schiedam

Op zaterdag 9 oktober vindt in de Havenkerk in Schiedam de Nieuwbouwdag plaats.

september 2021 — Schiedam Schiedamse Glasfabriek aan de vooravond van een grootse transformatie

De komende jaren staan Blauwhoed en Dudok Real Estate voor een prachtige uitdaging: de transformatie van het voormalige fabrieksterrein van De Glasfabriek in Schiedam tot een hoogstedelijk woon- en werkgebied.

september 2021 — Rotterdam Dudok Real Estate verhuurt ca. 4.000 m2 kantoorruimte in de Rotterdamsche Lloyd aan STC Group

Met het vertrek van Kuehne en Nagel en het huisvesten van STC Group heeft het gebouw geen leegstandsperiode. Daarmee is het gehele complex van circa 6.000 m² aansluitend volledig verhuurd.

augustus 2021 — Schiedam Post-graffiti in de Glasfabriek Schiedam

Vanaf 16 oktober krijgen kunstenaars met wortels in de graffiti-cultuur een podium op het terrein van de Glasfabriek Schiedam.

augustus 2021 — Rotterdam Sneak Preview NRP Academie in het HAKA-gebouw

De Sneak Preview is een unieke kans om kennis te maken met NRP Academie, dé transformatie en renovatie opleiding van Nederland. Het thema van de middag is ‘samenwerking om transformatie van monumentaal erfgoed mogelijk te maken'

augustus 2021 — Rotterdam Diepeveen: pionieren tussen volkswijk en makers district

Dura Vermeer en ontwikkelpartner Dudok Real Estate brengen wonen, werken, horeca én de Huidenclub bij elkaar, met het iconische Diepeveengebouw als een levendige en centrale makersplaats.

augustus 2021 — Rotterdam Gastcolleges Hogeschool Rotterdam

Dinsdag 31 augustus is de minor Projectontwikkeling van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam weer van start gegaan.

juli 2021 — Schiedam De Glasfabriek als nieuwe hotspot

Met festivals als IDDF, theatervoorstellingen, sportactiviteiten, street art / graffiti exposities en toffe pop-uprestaurants bruist het terrein rond De Glasfabriek in Schiedam de komende jaren als nooit tevoren.

juli 2021 — Rotterdam Nieuwbouwproject Diepeveen weer een stap dichterbij

Dura Vermeer, gemeente Rotterdam en Dudok Real Estate ondertekenen ontwikkelovereenkomst

juni 2021 — Rotterdam Dag van de Architectuur 2021

De Dag van de Architectuur Rotterdam 2021 gaat door! Op zaterdag 19 en zondag 20 juni kun je genieten van een complete architectuurreis door Rotterdam.

juni 2021 — Rotterdam OBJECT 1 - 4 juli 2021

OBJECT is een uniek pop-up platform voor limited editions en one-offs van bijzondere labels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten, werkzaam in uiteenlopende design disciplines en met verschillende materialen. OBJECT begeeft zich op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst en is een must see voor vakgenoten, verzamelaars en designliefhebbers.

juni 2021 — Dordrecht Renovatie Kunstkerk van start

Er wordt hard gewerkt aan de renovatie van de Kunstkerk. Een overzicht van de eerste werkzaamheden.

mei 2021 — Rotterdam Rotterdamse Dakendagen 2021

Op 5 en 6 juni kun je het dak op bij o.a. de Hofbogen en het HAKA-gebouw! De Rotterdamse Daken Dagen organiseert Dakenroutes waarbij het publiek in koppels wandelingen maakt over meerdere daken in Rotterdam.

mei 2021 — Rotterdam Ontwikkelingen in M4H

Het Rotterdamse Merwe-Vierhavensgebied moet over vijftien jaar zijn getransformeerd van zwaar industriegebied tot een levendige stad waar wonen, werken, kunst, cultuur en recreatie samenkomen.

mei 2021 — Rotterdam Dudok Groep verhuurt aan Ciezo

In oktober 2014 begon ondernemer Ciezo B.V. met haar intrede in de Schiecentrale op 217 vierkante meter. Inmiddels is dit succesvolle bedrijf, bekend onder de naam 23G, gegroeid tot sterke ondernemer in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en apps. We zijn dan ook trots om per 1 mei 2021 deze ondernemer voor een lange periode te mogen huisvesten op circa 1.000 vierkante meter in de Schiecentrale.

april 2021 — Rotterdam Podcast Hou Je Vastgoed

Luistertip voor alle vastgoedmannen en -vrouwen in spé: onze founder Ewald Dudok ging voor de nummer 1 vastgoedpodcast van Nederland in gesprek met Sander Schimmelpenninck en Maarten de Gruyter.

februari 2021 — Rotterdam Hofbogen 2021

Dudok Groep is een kleine 1,5 jaar eigenaar van de Hofbogen. In de afgelopen maanden is er kennis gemaakt met de huidige ondernemers en zijn de plannen voor het naleven van de visie op de Hofbogen verder uitgewerkt.

december 2020 — Rotterdam Ontwikkelingsplannen Diepeveen passen in innovatief Rotterdams Makers District

Wonen, werken, horeca én De Huidenclub; dat is de kern van de transformatie van het terrein en het rijksmonumentale pand Diepeveen in Rotterdam.

december 2020 — Dordrecht DYLAN Steel Solutions kiest met Dudok Groep voor DistriPark Dordrecht

Na Crocs Europe B.V. en ELCEE zal ook DYLAN Steel Solutions zich vestigen op het nieuwe logistieke bedrijventerrein DistriPark Dordrecht.

november 2020 — Rotterdam Dudok Groep en Rokus Vastgoed verhuren 24.000 m² op Rotterdam Distripark Maasvlakte West

Onlangs heeft Dudok Groep een langjarige huurovereenkomst gesloten met Barsan Global Logistics B.V. voor de duurzame nieuwbouwontwikkeling op Distripark Maasvlakte West in Rotterdam.

november 2020 — Rotterdam Dudok Groep en Rokus Vastgoed ontwikkelen XXL distributiecentrum van 60.000 m²

Dudok Groep en Rokus Vastgoed hebben met Havenbedrijf Rotterdam een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een warehouse complex van ca. 60.000 m² / 8,5 ha terrein op Distripark Maasvlakte West.

november 2020 — Schiedam Blauwhoed en Dudok Groep kopen terrein Glasfabriek in Schiedam

De verkoop van de voormalige Glasfabriek in Schiedam is een feit. Op 13 november jl. heeft voormalig eigenaar Owens Illinois - Netherlands de gronden en opstallen aan ontwikkelaars Blauwhoed en Dudok Groep verkocht.

september 2020 — Rotterdam Dudok Groep heeft kantooruitbreiding

Dudok Groep heeft kantooruitbreiding in de eigen Rotterdamse Schiecentrale!

september 2020 — Rotterdam Gastcolleges Vastgoed & Makelaardij Hogeschool Rotterdam

De minor Projectontwikkeling van de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam is weer van start gegaan.

september 2020 — Rotterdam Dag van de architectuur Rotterdam

De Dag van de Architectuur vindt dit jaar gelijktijdig met Open Monumentendag Rotterdam plaats, op 12 en 13 september.

juli 2020 — Rotterdam Rotterdamse Dakendagen 2020

Altijd al eens HAKA willen bezoeken? Dit is je kans! A.s. weekend kun je tijdens de Rotterdamse Dakendagen mee met een fietstour.

mei 2020 — Dordrecht Alle woningen project Visscher's Dijck opgeleverd

Recent zijn alle woningen van ons project Visscher’s Dijck in Dordrecht opgeleverd aan de kopers.

februari 2020 — Rotterdam OBJECT in HAKA

Van 7 tot 9 februari 2020 vindt OBJECT weer plaats in HAKA.

december 2019 — Rotterdam Europan NL 15

Interview met Marcel Schippers en Wouter Vos van Dudok Groep, partner van Europan NL 15.

november 2019 — Rotterdam HAKA wint Meest Markante Rotterdamse Vastgoedproject 2019

Gisteravond tijdens de Rotterdamse Vastgoedborrel heeft het HAKA-gebouw de felbegeerde prijs van ‘Meest Markante Rotterdamse Vastgoedproject 2019’ gewonnen!

september 2019 — Rotterdam Feestelijke overdracht Hofbogen

Afgelopen dinsdag hebben met veel plezier de overdracht van de Hofbogen gevierd.

september 2019 — Rotterdam Gastcolleges Hogeschool Rotterdam

Marcel Schippers en Wouter Vos hebben in september 2019 drie gastcolleges verzorgd aan studenten van de opleiding Vastgoed & Makelaardij die de minor Projectontwikkeling aan de Hogeschool Rotterdam volgen.

juli 2019 — Rotterdam RTV Rijnmond verlengt huur in de Schiecentrale

RTV Rijnmond en Dudok Groep zijn een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan voor circa 2.620 m² kantoor- en studioruimten in de Schiecentrale.

juni 2019 — Rotterdam Next episode

Midden in het rauwe en industriële M4H District van Rotterdam wordt het oude HAKA-gebouw getransformeerd tot moderne kantoren. De transformatie van het oude HAKA resulteert in een prachtig bedrijfsverzamelgebouw met lichte en open kantoren. Alle ruimten zijn ontwikkeld om ambitie na te streven op een creatieve en comfortabele werkplek.

juni 2019 — Rotterdam Dudok Groep nieuwe eigenaar iconische Hofbogen

De Hofbogen wordt eigendom van Dudok Groep uit Dordrecht. Het iconische monument wordt omstreeks juli door woningcorporaties Havensteder, Vestia (samen Hofbogen B.V.) en ProRail overgedragen.

mei 2019 — Rotterdam Rotterdamse Dakendagen

Dit weekend kun je tijdens de Rotterdamse Dakendagen het iconische HAKA-gebouw en de historische Schiecentrale bezoeken!

mei 2019 — Rotterdam Uitnodiging lancering HAKA

Graag nodigen we je uit voor de film première van het HAKA gebouw in het Rotterdamse M4H.

mei 2019 — Rotterdam Dudok Groep en Stichting FunX zijn een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan

Dudok Groep en Stichting FunX zijn een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van 700 m2 kantoorruimte in de Schiecentrale op de Lloydpier in Rotterdam.

mei 2019 — Dordrecht Nieuwbouw Logistiek Vastgoed

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor hoogwaardige ontwikkelingen vanaf 10.000 m² in onder meer: Roosendaal, Moerdijk, Dordrecht en de Maasvlakte.

mei 2019 — Rotterdam Dudok verhuurt ca. 230 m² kantoorruimte in de Schiecentrale

Dudok Schiecentrale Rotterdam B.V. verhuurt ca. 230 m² kantoorruimte aan de Schiehavenkade 58-60 te Rotterdam.

april 2019 — Dordrecht Dolderman en Dudok ondertekenen intentieovereenkomst

Vooruitlopend op een mogelijk vertrek van Dolderman uit de binnenstad, hebben Ferry van Rijn van Dolderman Holding en Marcel Schippers van Dudok Groep op 5 april 2019 een intentieovereenkomst getekend.

februari 2019 — Rotterdam Dudok Groep en Dura Vermeer tekenen bouwteamovereenkomst

Ondertekening bouwteamovereenkomst locatie Diepeveen voor de realisatie van 200 woningen aan de Vierhavensstraat in Rotterdam

februari 2019 — Dordrecht Trivire en partners AM Assets en Dudok ondertekenen koopovereenkomst The Movies

Op 1 februari 2019 hebben Trivire en de partners AM Assets en Dudok Groep de koopovereenkomst getekend voor de verwerving van Nieuwstraat 60-62 (The Movies) in het historische centrum van Dordrecht.

januari 2019 — Rotterdam Dudok Groep koopt Schiecentrale te Rotterdam

De Schiecentrale in het Lloydkwartier is eigendom geworden van Dudok Groep in Dordrecht. Het iconische pand is op 21 december 2018 door de gemeente Rotterdam overgedragen na een uitvoerig, openbaar verkoopproces.

december 2018 — Rotterdam Logistiek Vastgoed op de Maasvlakte

Distripark Maasvlakte West is het nieuwste distributiepark op de Maasvlakte.

november 2018 — Rotterdam Dudok Groep koopt Diepeveen pand te Rotterdam

Op 1 november jl. heeft het transport van het rijksmonumentale pand Diepeveen aan de Pelgrimsstraat te Rotterdam van Deeterman Holding (gelieerd aan de firma Vorm & Decor) naar Dudok Groep plaatsgevonden.

november 2018 — Dordrecht Dudok Groep Rotterdam en Dudok Groep Dordrecht vinden strategische partners in elkaar

De Dudok Groep uit Rotterdam, het toonaangevende bedrijf in de hospitality-, evenementen- en horecabranche, gaat een strategische samenwerking aan met haar naamgenoot Dudok Groep uit Dordrecht.

november 2018 — Dordrecht Hansainvest koopt logistieke portefeuille van Dudok

Hansainvest Real Assets heeft de PM²-portefeuille met 70.000 m2 logistieke ruimte van Dudok Logistiek Vastgoed gekocht. De totale beleggingswaarde van beide objecten is 60 miljoen.

oktober 2018 — Dordrecht Herontwikkeling Kunstkerk verbetert het Cultuurcluster

Dudok is al geruime tijd bezig met de herontwikkeling van de Kunstkerk in Dordrecht. Op woensdag 10 oktober heeft er een informatieavond plaatsgevonden in de bioscoop The Movies, tegenover de Kunstkerk. Op deze avond zijn de plannen toegelicht aan alle belangstellenden.

maart 2018 — Rotterdam Dudok ontwikkelt een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor voor Neele-Vat Logistics

Neele-Vat Logistics en Dudok Logistiek Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de nieuwbouwontwikkeling en verhuur van een state-of-the-art distributiecentrum met hoofdkantoor van in totaal 45.000 m² in de haven van Rotterdam.

maart 2018 — Rotterdam Dudok ontwikkelt XXL- distributiecentrum van 50.000 m² in Rotterdam en verhuurt 22.500 m²

Dudok Logistiek Vastgoed, onderdeel van Dudok groep uit Dordrecht, is gestart met de bouw van een nieuw XXL distributiecentrum.

januari 2018 — Dordrecht Nu in de verkoop 'Visscher's Dijck'

Het complete project ‘Visscher’s Dijck’ bestaat uit 22 woningen, waarvan 14 gelegen aan het gezellige hof. Daarvan zijn vier vrijstaande woningen beschikbaar en tien 2-onder-2-kap woningen. Tien woningen liggen aan het water.