Logistiek Vastgoed

De vastgoedportefeuille van Dudok Real Estate heeft een sterk logistiek accent en richt zich op het strategisch uitbreiden en exploiteren van grootschalige objecten op kansrijke locaties die geschikt zijn voor vervoer over de weg, het water en door de lucht.

Treeport — Zundert

Dudok Real Estate heeft in een partnership met Bouwbedrijf Vrolijk op een kavel van ca. 35.000 m² een nieuwe ontwikkeling ontwikkeld van in totaal 20.000 m² op Business Centre Treeport in Zundert.

Rietschotten — Roosendaal

Dudok Real Estate ontwikkelt een logistieke campus van in totaal circa 40.000 m² die bestaat uit de herontwikkeling van een bestaand gebouw van circa 24.500 m² en nieuwbouw van circa 15.000 m².

Port Park — Pernis

Dudok Real Estate is er trots op de nieuwe hoofdvestiging van Neele-Vat Logistics op Port Park Pernis te mogen bouwen en ontwikkelen.

DistriPark — Dordrecht

Na Crocs Europe B.V. en ELCEE heeft ook DYLAN Steel Solutions zich gevestigd op het nieuwe logistieke bedrijventerrein DistriPark Dordrecht.

Zwarte Zeeweg — Maasvlakte

De bouw van het distributiecomplex is afgerond en betreft in totaal ca. 60.000 m², verdeeld in vier units, welke in 2021 is opgeleverd.

Sjelikowstraat/Makassarstraat — Maasvlakte

Op een kavel van 66.000 m² in de haven van Rotterdam heeft Dudok Real Estate een nieuw XXL distributiecentrum ontwikkeld.

Makassarstraat 1 — Maasvlakte

Dit door Dudok Real Estate herontwikkelde object is een hoogwaardig distributiecentrum dat uitstekend geschikt is voor logistieke doeleinden en diverse overige op- en overslagmogelijkheden.

Middenweg 37 – 37a — Moerdijk

Dit hoogwaardige distributiecentrum is direct gelegen naast de containerterminal van Moerdijk. Het in 2000 ontwikkelde complex bestaat uit twee aaneengesloten bedrijfsruimtes met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 23.000 m².

Middenweg 45A — Moerdijk

Dudok Real Estate heeft een grootschalig distributiecentrum van 60.000 m² gerealiseerd in de haven van Moerdijk.

Middenweg 49 — Moerdijk

Op een terrein van 120.000 m² in Moerdijk bevindt zich een watergebonden complex bestaande uit een bedrijfshal met een vloeroppervlak van 50.000 m² met daarbij 1.550 m² aan kantoorruimte.