Dudok Groep nieuws — Een tweede Nederlandse vestiging voor 247TailorSteel

Datum
november 2022
Stad
Roosendaal

Een tweede Nederlandse vestiging voor 247TailorSteel

Begin november is er een huurovereenkomst getekend met 247TailorSteel. Op onze locatie in Oud Gastel, nabij Roosendaal, wordt er hard gewerkt om begin 2023 de tweede Nederlandse en tevens grootste productielocatie van 247TailorSteel te openen.

247TailorSteel is een e-commerce bedrijf dat zich al 15 jaar actief richt op de plaatstaal bewerkende industrie. Door zich te focussen op e-commerce en gebruik te maken van zogenaamde nesting techniek weten zij zuinig om te gaan met het materiaal en zijn zij toonaangevend in deze markt.

We zijn dan ook meer dan trots om 247TailorSteel te huisvesten op deze locatie. De productielocatie wordt gerealiseerd in een bestaand gebouw, waar inmiddels de verbouwing is gestart in de transformatie naar een hoogwaardig distributiecentrum. De initiële verbouwingsplannen pasten niet volledig bij het gebruik van 247TailorSteel, waardoor we van deze plannen zijn afgeweken en het gebouw zo aanpassen dat het aan alle wensen van 247TailorSteel voldoet. Er wordt veel aandacht besteed aan een schone, heldere werkomgeving en de zonnepanelen zijn inmiddels geplaatst.

Deze locatie is in totaal 25.000 m² groot en is gelegen op een kavel van 40.000 m². Met deze nieuwe vestiging krijgt 247TailorSteel de mogelijkheid om verder te werken aan haar groeiambities voor klanten in de Benelux en Duitsland.

“We willen dé toonaangevende e-commerce speler in de metaalbewerkende industrie in Europa worden. Als marktleider in Nederland zetten we nu deze belangrijke stap om onze positie nog verder te versterken” aldus Carl Berlo, CEO van 247TailorSteel.

Leuk om te weten is dat de locatie aan maar liefst 270 medewerkers werk zal bieden!