Dudok Groep nieuws — Verken met ons de betoverende geschiedenis van Rotterdam!

Datum
september 2023
Stad
Rotterdam

Verken met ons de betoverende geschiedenis van Rotterdam!

Bij Dudok zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel staan ingeschreven voor de Open Monumentendag van 9 september. Dit weekend zijn duizenden indrukwekkende monumenten in heel Nederland gratis voor iedereen toegankelijk. Het thema van dit jaar? Levend Erfgoed!

Voor deze speciale dag openen wij de deuren van de Hofbogen en Schiecentrale voor bezoekers. Hier kun je in groepen van maximaal 15 personen rondleidingen krijgen, die je door alle mooie plekjes van de panden leiden.

De Hofbogen staan bekend als een gebied met een rijk verleden en een bruisend heden. Omringd door de historische kenmerken van de vroegere Hofpleinlijn vind je hier horeca, kantoren, detailhandel, vrijetijdsinitiatieven en meer. De Schiecentrale wordt als eerste elektriciteitsfabriek van Rotterdam geprezen om zijn stoere en veelzijdige karakter. Als architectuur icoon en creatieve hotspot met 8 eigenzinnige gebouwen is ook hier genoeg te zien!

Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel een plekje op de website van de Open Monumentendag en maak je klaar voor een fascinerende reis door de tijd!

youtu.be/fI8nFm-VNQo