Dudok Groep — Port Park

Adres
Seattleweg 13
Stad
Pernis
Oppervlakte
32.000 m² distributiecentrum, 5.600 m² kantoor
Bouwjaar
2021
Architect
RoosRos Architecten, Oud-Beijerland/ Designlogic, Nuenen
Constructeur
AMB, Tilburg
Installatieadvies
Valstar Simonis, Rijswijk
Bouw(team)partner
De Vries & Verburg, Stolwijk
Architect masterplan
HofmanDujardin, Diemen

Port Park Pernis

Dudok Real Estate is er trots op de nieuwe hoofdvestiging van Neele-Vat Logistics op Port Park Pernis gebouwd en ontwikkeld te mogen hebben. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over de nieuwbouwontwikkeling en verhuur van een state-of-the-art distributiecentrum van 33.600 m² met een hoofdvestiging voor Neele-Vat Logistics van 5.600 m² in de haven van Rotterdam.

De overeenkomst met Neele-Vat Logistics is onderdeel van de totale herontwikkeling van Port Park Pernis. Dudok Real Estate heeft dit verouderde kantorenpark begin 2018 aangekocht om het te herontwikkelen tot modern logistiek centrum en kantorenpark. Het ligt in de onmiddellijke nabijheid van de containerterminals van de Eemhaven/Waalhaven en grenst direct aan het kruispunt van de snelwegen A15 en A4.

Het complex bestond uit vijf kantoorgebouwen van in totaal 25.000 m² kantoorruimte op een perceel van 56.000 m². Onderdeel van de totale herontwikkeling is verder een kantorencomponent van in totaal 8.000 m², hiermee komt de totale ontwikkeling op 47.200 m² verhuurbaar vloeroppervlak.