Dudok Groep nieuws — Dudok Groep en Rokus Vastgoed verhuren 24.000 m² op Rotterdam Distripark Maasvlakte West

Datum
november 2020
Stad
Rotterdam

Dudok Groep en Rokus Vastgoed verhuren 24.000 m² op Rotterdam Distripark Maasvlakte West

Onlangs heeft Dudok Groep een langjarige huurovereenkomst gesloten met Barsan Global Logistics B.V. voor de duurzame nieuwbouwontwikkeling op Distripark Maasvlakte West in Rotterdam. De bouw van het distributiecomplex is onlangs gestart en betreft in totaal ca. 60.000 m², verdeeld in vier units, welke naar verwachting medio juni 2021 zal worden opgeleverd.

Barsan Global Logistics heeft 20.000 m² warehouse, 600 m² kantoorruimte en 3.250 m² mezzanine gehuurd voor de opslag van onder andere hygiëne producten.
De launching customer van dit project maakt een enorme groei door en heeft gekozen voor de Maasvlakte vanwege de strategische ligging en de nabijheid van de Rotterdamse containerterminal.

Barsan Global Logistics (BGL) is in 39 landen logistiek dienstverlener met 1,5 mio m² warehousecapaciteit op ca. 81 locaties in eigendom of huur.
Dudok Groep werd bij deze verhuurtransactie commercieel geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars.

Technisch en bouwkundig wordt Dudok Groep geadviseerd door DesignLogic B.V. en Adcom2000.

Er is nog ruimte beschikbaar, neem voor meer informatie gerust contact op met development manager Jakko van Wijk van Dudok Groep. Of met de makelaars: Quinten Shamhart van Cushman & Wakefield, Jeroen van der Meer van Ooms Bedrijfsmakelaars.