Dudok Groep nieuws — Dudok Groep verhuurt aan Ciezo

Datum
mei 2021
Stad
Rotterdam

Dudok Groep verhuurt aan Ciezo

De Schiecentrale is gelegen aan de Lloydpier in het Rotterdamse Lloydkwartier. Het gedeeltelijk Rijksmonumentale gebouw heeft een mixed use met onder meer multi-tenant kantoren, evenementenruimte, horeca, hotel, woningen en sportgelegenheden. Dudok Groep is sinds 2019 eigenaar van 36.000 m2 in het complex, waar onder andere RTV Rijnmond, PieterPot, LabelA en de Beeldenfabriek gevestigd zijn.

Op de Lloydpier vinden vele nieuwbouwontwikkelingen plaats als Babel, Lloydyard en SAWA. Naast deze ontwikkelingen wordt ook de Schiecentrale zelf gedeeltelijk gerenoveerd. Het 25KV gebouw, kenmerkend door de glazen gevel, wordt in 2022 volledig gerenoveerd tot duurzame en hoogwaardige kantoorruimte. In het gebouw van circa 6.100 m2 komt ruimte beschikbaar voor start-ups en grown-ups vanaf 80 m2 waar samenwerken, ontmoeten en ontspannen samen komen in een groene omgeving.

In oktober 2014 begon ondernemer Ciezo B.V. met haar intrede in de Schiecentrale op 217 vierkante meter. Inmiddels is dit succesvolle bedrijf, bekend onder de naam 23G, gegroeid tot sterke ondernemer in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en apps. We zijn dan ook trots om per 1 mei 2021 deze ondernemer voor een lange periode te mogen huisvesten op circa 1.000 vierkante meter in de Schiecentrale.

Op dit moment is er nog slechts één verdieping in de Schiecentrale vrij van circa 1.000 meter, welke verhuurbaar is vanaf circa 400 meter. Daarmee is het gehele complex van circa 36.000 vierkante meter volledig verhuurd. Wij danken Molenaar bedrijfshuisvesting en Yield Plus Nederland voor de begeleiding.