Dudok Groep nieuws — Dudok Real Estate ondersteunt het Plan van Aanpak voor Duurzaam Doorbouwen

Datum
mei 2024
Stad
Rotterdam

Dudok Real Estate ondersteunt het Plan van Aanpak voor Duurzaam Doorbouwen

Op vrijdag 17 mei werd het startschot gegeven voor het Plan van Aanpak voor Duurzaam Doorbouwen in Rotterdam.

Dudok Real Estate was onderdeel van de experts van de POR-partijen, genaamd XPLOR, die afgelopen periode met de gemeente Rotterdam intensief heeft samengewerkt aan dit Plan van Aanpak. Een unieke Rotterdamse samenwerking.

Tijdens de lancering plaatsten alle betrokken partijen symbolisch een project op een gezamenlijke maquette. Vanuit Dudok Real Estate werd het gerealiseerde project ‘Diepeveen’ in Rotterdam-West aangedragen, een toonbeeld van onze inzet voor stadsvergroening en het belang van een duurzame ontwikkeling.

Heel mooi dat deze gezamenlijke aanpak er nu ligt als startschot van de verdere verduurzaming van de bouwsector in Rotterdam. Dudok Real Estate kijkt er naar uit om daar haar bijdrage aan te leveren. Dank aan de volgende partners voor hun inzet bij dit initiatief:

Gemeente Rotterdam, Havensteder, Stebru, Achmea Real Estate, Woonstad Rotterdam, BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, Synchroon, Leyten, Van Wijnen, HD Groep, Heijmans, Hef Wonen, Fullhouse B.V. , Ooms Makelaars, Dura Vermeer, CBRE Nederland, Woonbron, Rabobank, TBI