Dudok Groep nieuws — Dudok Real Estate verkoopt state-of-the-art logistieke ontwikkeling aan GARBE

Datum
juni 2022
Stad
Pernis

Dudok Real Estate verkoopt state-of-the-art logistieke ontwikkeling aan GARBE

Dudok Real Estate verkoopt het door haar ontwikkelde nieuwbouw distributiecentrum van 39.334 m² in Rotterdam Pernis aan GARBE Industrial Real Estate Netherlands in een off-market forward commitment-transactie. Het logistieke object is volledig verhuurd aan familiebedrijf Neele-Vat Logistics, een internationaal opererende full-service logistieke dienstverlener. Neele-Vat Logistics zal zich in juli 2022 vestigen in het nieuwe pand.

Wouter Vos, Managing Director van Dudok Real Estate B.V.: “Samen met Neele-Vat Logistics ontwikkelden we een duurzaam en state-of-the-art distributiecentrum en hoofdkantoor. Deze succesvolle herontwikkeling van een voormalig en
verouderd kantorenpark in het hart van de Rotterdamse haven, bevestigt de status van logistieke hotspot. Bouwgrond is zeer schaars in het gebied waardoor we ons moeten richten op brownfield locaties met potentie. Bij deze specifieke herontwikkeling kregen we veel steun van de Rotterdamse haven en Gemeente Rotterdam. Samen met hen hebben we dit industrieterrein nieuw leven ingeblazen.”

De vastgoedportefeuille van Dudok Real Estate bestaat naast logistiek ook uit residentieel en monumentaal vastgoed. Bij logistiek richt Dudok Real Estate zich op strategische uitbouw en exploitatie van grootschalige objecten in kansrijke locaties die geschikt zijn voor transport over weg en water.