Dudok Groep nieuws — Dudok Real Estate start een nieuwe logistieke ontwikkeling in Alblasserdam

Datum
juni 2022
Stad
Alblasserdam

Dudok Real Estate start een nieuwe logistieke ontwikkeling in Alblasserdam

Begin mei zijn we gestart met een nieuwe logistieke ontwikkeling in Alblasserdam, welke in directe verbinding staat met de BCTN-terminal en de A15. Op het perceel van totaal 9 hectare wordt er in twee fases gebouwd. In fase I ontwikkelen we circa 32.000 m² warehouse, circa 3.200 m² kantoor en een entreekavel van circa 11.500 m², gelegen op een perceel van circa 6,6 hectare. Medio 2023 zal er gestart worden met de realisatie van fase II.

Voor de nieuwbouw ontwikkeling zijn we met Peute Recycling BV een langjarige huurovereenkomst overeengekomen. Medio 2023 zal Peute Group haar intrek nemen in de nieuwbouwlocatie in Alblasserdam. Peute Group is een internationaal opererende onderneming die zich focust op het recyclen van papier en kunststoffen. Het bedrijf is in 1960 opgericht en heeft zich de afgelopen 60 jaar ontwikkeld van kleine, lokale speler tot één van de grootste onafhankelijke papier- en kunststofverwerkers ter wereld.

Dudok Real Estate richt zich op de realisatie, uitbreiding en herontwikkeling van logistieke locaties. We zijn altijd op zoek naar kansrijke locaties die geschikt zijn voor vervoer over de weg, het water en door de lucht. Trots zijn we dan ook op de start van deze ontwikkeling dicht bij de haven van Rotterdam en met een directe verbinding naar de BCTN-terminal.