Dudok Groep nieuws — Dudok Real Estate voegt het Weenahuis toe aan haar portefeuille

Datum
juni 2024
Stad
Rotterdam

Dudok Real Estate voegt het Weenahuis toe aan haar portefeuille

Met trots kondigen we de aankoop van het Weenahuis aan, een mixed-use gebouw gelegen aan Weena 119-173, dichtbij het centraal station en de Coolsingel in Rotterdam. Dit pand, met meer dan 11.900 m² verhuurbare vloeroppervlakte verdeeld over tien verdiepingen en meer dan 400 parkeerplekken, is een mooie uitbreiding van onze vastgoedportefeuille. Het merendeel van het verhuurbare vloeroppervlakte is langjarig verhuurd aan een hotelexploitant, die sinds 2013 een Holiday Inn Express in het gebouw exploiteert.

Met deze aankoop, die volgt op de verwerving van de naastgelegen Weenatoren, versterkt Dudok Real Estate zijn positie in dit dynamische stadsdeel.

In lijn met onze strategie voor stadsontwikkeling, plannen we het Weenahuis verder te herpositioneren en te renoveren om zijn potentieel en het leegstaande gedeelte te maximaliseren. Bij deze transactie werden we commercieel en technisch ondersteund door CBRE, met juridische bijstand van Houthoff.

Deze acquisitie onderstreept onze toewijding aan het versterken van de leefbaarheid en bedrijvigheid in het hart van Rotterdam.