Dudok Groep nieuws — Transformatie van de Noordsingel

Datum
juni 2024
Stad
Rotterdam

Transformatie van de Noordsingel

Van gerechtsgebouw naar duurzame werkplek: de transformatie van de Noordsingel!

Dudok is verheugd om aan te mogen kondigen dat de huurovereenkomsten met de zittende huurders Offshore Independents, &Dutilh en Okapionde Noordsingel 117 zijn verlengd voor in totaal 1.950 m² kantoorruimte en 32 parkeerplaatsen. Dit stelt ons in staat om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van de Noordsingel.

Onze focus ligt nu op de verduurzaming en het verbeteren van het huurdersklimaat van de begane grond en de 1e etage. Dudok Real Estate slaat hier een mooie slag in door het toevoegen van een modern klimaatsysteem. Dit zorgt voor voor een comfortabele werkomgeving voor de gebruikers van het gebouw. Het 2-pijps VRF-systeem biedt de gebruikers de flexibiliteit om ruimtes te koelen en te verwarmen, waardoor niet alleen het comfort wordt verhoogd, maar ook energie wordt bespaard.

Met deze moderne aanpak maken we een belangrijke stap naar een groenere toekomst voor het Noordsingelgebouw. Samen streven we naar een optimaal huurdersklimaat en dragen we bij aan een duurzamere wereld.