Dudok Groep nieuws — Eerste paal op project locatie Zundert

Datum
mei 2022
Stad
Zundert

Eerste paal op project locatie Zundert

Afgelopen maand was het tijd voor een feestje voor het project dat we samen met Bouwbedrijf Vrolijk BV grotendeels realiseren voor familiebedrijf DNA United Forwarders, een expeditie onderneming uit Breda. De omgevingsvergunning voor dit project is inmiddels onherroepelijk en de start van de bouw was uiteraard reden voor een feestelijk moment. Wat dit moment extra bijzonder maakte, is dat de oprichter (en vader van de huidige directie) van DNA de eerste paal op dinsdag 19 april in aanwezigheid van zijn familie mochten slaan.

DNA is vanaf het begin intensief betrokken geweest bij dit project. Daarom is er veel ruimte en mogelijkheid voor het doorvoeren van hun huurderswensen. Dit maakt het een intensieve, maar zeer fijne samenwerking.

Arco Bakker, directie DNA : “De driehoek Vrolijk, Dudok en DNA werkt heel goed omdat er ├ęcht naar elkaar geluisterd wordt. Een goed voorbeeld is het slaan van de eerste paal, gedaan door mijn ouders. Zij werden op dit feestelijke moment heel warm en met gemeende interesse ontvangen en begeleid door het hele team van zowel Dudok als Vrolijk. Het gaat dus niet alleen om scoren, het gaat om samen beleven en naar iets toewerken wat voor alle partijen het beste resultaat geeft.”

We vonden het een feestje om weer zo bij elkaar te kunnen komen. Benieuwd naar het verloop van de bouw van dit project? Houd ons kanaal dan goed in de gaten. Op naar de bouw van weer een mooi project!