Dudok Groep nieuws — Het DNA United Forwarders-pand op Business Centre Treeport is verkocht aan de Duitse vastgoedbelegger HiH

Datum
november 2023
Stad
Zundert

Het DNA United Forwarders-pand op Business Centre Treeport is verkocht aan de Duitse vastgoedbelegger HiH

Het gebouw dat op Business Centre Treeport voor DNA United Forwarders is ontwikkeld, krijgt een nieuwe eigenaar!
Het project dat we in prettige samenwerking met Bouwbedrijf Vrolijk B.V. hebben ontwikkeld, krijgt een internationale touch.

Samen met Bouwbedrijf Vrolijk verkoopt Dudok namelijk het pand aan de Duitse vastgoedbelegger HIH Invest Real Estate. Tijdens deze transactie zijn we goed ondersteund door adviesbureau in commercieel vastgoed De Lobel & Partners - real estate experts -.

HiH Real Estate is een bedrijf met vooruitstrevende ambities. Om hun vastgoedportefeuille ook in Nederland uit te breiden, waren zij op zoek naar vastgoed in de regio. Met ca. 20.000 m² magazijnruimte, 1.170 m² mezzaninevloer en ca. 700 m² kantoor, bleek de locatie van DNA voor hen een perfecte match.

Als ontwikkelaars, Dudok Real Estate en Bouwbedrijf Vrolijk, zijn we verheugd om te zien dat het project een nieuwe eigenaar krijgt. We wensen HIH Invest Real Estate veel succes toe op deze nieuwe locatie!