Dudok Groep nieuws — RTV Rijnmond verlengt huur in de Schiecentrale

Datum
juli 2019
Stad
Rotterdam

RTV Rijnmond verlengt huur in de Schiecentrale

RTV Rijnmond en Dudok Groep zijn een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan voor circa 2.620 m² kantoor- en studioruimten in de Schiecentrale. RTV Rijnmond is sedert 2007 gevestigd in het complex en gaat haar huisvesting na verschillende ruimtelijke aanpassingen concentreren op de begane grond en 1e t/m 3e verdieping aan de Lloydstraat 23.

De Schiecentrale kenmerkt zich als uitstekende locatie voor creatieve bedrijven met onder andere horeca, twee professionele film- en radio/tv-studio’s, architecten en een hotel. Dudok is blij met het behoud van RTV Rijnmond in dit iconische pand en kijkt uit naar de komende jaren. Naast RTV Rijnmond is dit het 3e langdurige contract dat is afgesloten in de Schiecentrale sinds Dudok eigenaar is.

Dudok is sinds december 2018 eigenaar van de Schiecentrale. Dudok is een vastgoedbelegger uit Dordrecht die op dit moment o.a. het HAKA-gebouw in Rotterdam ontwikkelt. Daarnaast is zij in het Rotterdamse ook eigenaar van het Lloydgebouw, Diepenveen gebouw en vanaf de zomer de Hofbogen.

RTV Rijnmond werd in het herhuisvestingsproces commercieel geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. en bouwkundig bijgestaan door Piet Nagel Bouwmanagement & Advies.