Dudok Groep nieuws — Sneak Preview NRP Academie in het HAKA-gebouw

Datum
augustus 2021
Stad
Rotterdam

Sneak Preview NRP Academie in het HAKA-gebouw

De Sneak Preview is een unieke kans om kennis te maken met NRP Academie, dé transformatie en renovatie opleiding van Nederland. Het thema van de middag is ‘samenwerking om transformatie van monumentaal erfgoed mogelijk te maken’

We zijn te gast in het HAKA-gebouw in Rotterdam. De NRP partners WDJArchitecten, DUDOK groep, VORM en IMd Raadgevende Ingenieurs werken samen aan de transformatie van dit industriële erfgoed. Het HAKA-gebouw in Merwe-4Havens krijgt een nieuwe bestemming en daarom ook een grote metamorfose. Het rijksmonument aan de Vierhavenstraat, waar vroeger graan en koffiebonen werden opgeslagen, wordt nu omgetoverd tot een modern kantoorgebouw met horeca.

Het thema van de middag is ‘samenwerking om transformatie van monumentaal erfgoed mogelijk te maken’. Met bijdragen van Erna Van Holland en Barbara Middelhoff die je alles vertellen over de NRP Academie, een lezing van Jean-Paul Hitipeuw over samenwerken in stedelijke opgaven, pitches van Dudok Real Estate, WDJARCHITECTEN, VORM Holding en IMd Raadgevende Ingenieurs. Gevolgd door een rondleiding. Tijdens de afsluitende borrel kun je gezellig napraten, ervaringen uitwisselen en je vragen stellen. Meld je snel aan via deze link.