Dudok Groep — Middenweg 37 – 37a

Adres
Middenweg 37
Stad
Moerdijk
Oppervlakte
23.000 m²
Bouwjaar
2000
Gerenoveerd
2018

Middenweg 37 - 37a

Dit hoogwaardige distributiecentrum is direct gelegen naast de conainerterminal van Moerdijk. Het in 2000 ontwikkelde complex bestaat uit twee aaneengesloten bedrijfsruimtes met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 23.000 m².

Beide ruimtes zijn gesprinklerd, hebben een vrije hoogte van ruim 10 meter en beschikken over 16 loading docks. Het complex is volledig verhuurd aan twee internationale bedrijven. Het distributiecentrum ligt op een perceel van 31.500 m² met ruime parkeerfaciliteiten. Het pand is in 2018/2019 gerevitaliseerd en verduurzaamd. Hierbij is onder andere de gevel gerenoveerd, de vloer gelift en de gevel van het kantoorgedeelte vernieuwd. Na revitalisatie voldoet en distributiecentrum aan de laatste standaarden van moderne warehousing. Het gebouw is inmiddels langjarig verhuurd aan een internationaal opererende multinational.

Het 2.600 hectare grote haven- en industriegebied Moerdijk is de meest landinwaarts gelegen zeehaven van Nederland. Het is een uniek knooppunt tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en het Europese achterland. Zeevaart, binnenvaart, wegtransport en railcargo komen in Moerdijk samen. Dat maakt het haven- en industriegebied zeer aantrekkelijk voor grootschalige logistieke bedrijvigheid.