Dudok Groep — Middenweg 45A

Adres
Middenweg 45A
Stad
Moerdijk
Oppervlakte
60.000 m²
Bouwjaar
2017
Architect
Designlogic, Nuenen
Aannemer
De Vries en Verburg Bouw, Stolwijk

Middenweg 45A

Dudok Real Estate heeft een grootschalig distributiecentrum van 60.000 m² gerealiseerd in de haven van Moerdijk. Het hoogwaardige distributiecentrum ligt direct naast de Combined Cargo Terminal (CCT), de containerterminal van Moerdijk met een directe ontsluiting voor de aan- en afvoer van containers. Dudok heeft voor het gehele complex een langjarige huurovereenkomst gesloten met een sterk groeiende multinational.

De zeehaven en logistieke hotspot Moerdijk is strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Verder beschikt het over uitstekende multimodale voorzieningen door de aanwezigheid van zowel zee- als binnenvaarthavens, spooraansluiting en directe aansluitingen op de A16 (Antwerpen-Breda-Rotterdam), A59 en A17 (Moerdijk-Roosendaal-Antwerpen). Het Europese achterland is daarmee uitstekend bereikbaar.

Het nieuwe distributiecentrum voldoet aan de laatste eisen van logistieke gebruikers, heeft een vrije hoogte van 12,20 meter en beschikt over 95 loading docks. Het pand is in september 2017 opgeleverd.